Esențialele iernii de la Meyer și W. Wegener

 

Fiecare anotimp are frumusețea sa, iar fiecare sezon ne încarcă de noi trăiri, de noi sentimente și regăsim o nouă versiune a noastră. Iar pentru că noi sprijinim bărbații moderni, care se adaptează cu ușurință situației și le place să fie pregătiți în orice context, depunem eforturi pentru a ne reinventa și a oferi plusvaloare cu fiecare colecție nouă. Iarna aceasta ne-am concentrat pe a oferi și a primi căldură, colecția de iarnă este despre confort, dar și despre design.

Chiar dacă pentru tine iarna este mai puțin atrăgătoare, noua colecție de la Meyer și W.Wegener te poate ajuta să treci prin acest sezon păstrându-ți stilul și oferindu-ți tot confortul de care ai nevoie.

 

Pantalonii care te apără de frig și vânt

Atunci când temperaturile scad sub zero grade, apare dilema alegerii pantalonilor care sunt destul de groși, dar în același timp comozi și eleganți. Știm cât de important este să îți păstrezi stilul și să te simți bine în hainele tale, de aceea noua colecție vine cu toate modelele tale favorite căptușite, ”echipate” pentru iarnă. Și, pentru că detaliile contează, căptușeala de flanel nu numai că te va apăra de frig și de vânt, dar va oferi o pată de culoare și un aer modern ținutelor tale prin designul în carouri.

 

Găsești pantalonii de iarnă aici: https://www.meyer-wegener.ro/shop/pantaloni?colectie=7

 

Sacoul tip cămașă Mustang

Iubitorii denimului vor fi cuceriți de această piesă vestimentară multifuncțională, cu aspect elegant și comodă, datorită denimului cu conținut înalt de elastan, ce oferă libertate optimă de mișcare.

Fiind potrivit diferitelor ocazii și siluete, acest sacou completează foarte bine ținutele relaxate din acest sezon. Deschiderea frontală permite purtarea lui deschis sau închis, conform propriului stilul, iar designul vintage completează ținuta.

Găsești sacoul aici: https://www.meyer-wegener.ro/sacou-barbati-wegener-jacket-mustang-6768-albastru.html

 

Puloverul voios de iarnă

Nu se ivește des ocazia de a purta un pulover cu imprimeu, dar în apropierea sărbătorilor de iarnă, ne este permis să ne exprimăm bucuria astfel. Fie că alegi să îl oferi în dar cuiva drag sau ție însuți, acest pulover va colora orice ocazie în care va fi purtat. Lâna din care este realizat este pe cât de călduroasă, pe atât de comodă și practică, iar dacă vrei să îți transformi ținuta într-una smart-casual, poți alege să îl porți cu o cămașă. Poate fi un look ideal pentru petrecerea de Crăciun!

Găsești puloverul aici: https://www.meyer-wegener.ro/pulover-wegener-480g-6935-maro.html

 

Un sacou călduros și în același timp elegant

Nu a fost nicicând mai ușor să fii pregătit pentru vremea rece! A venit timpul să pui sacourile clasice înapoi în garderobă și să-ți reîmprospătezi ținutele de zi cu sacoul modern Max, care poate fi purtat atât la birou, cât și în timpul călătoriilor tale de business, fiind comod și chic în același timp. Disponibil în cele două culori clasice - albastru și negru, acest sacou poate completa perfect ținutele tale casual.

Găsești sacoul aici: https://www.meyer-wegener.ro/sacou-wegener-max-6799-bleumarin.html

 

Dacă nu ești încă echipat corespunzător pentru iarnă, te așteptăm pe site-ul nostru pentru a găsi hainele potrivite ție și sezonului rece!

Te așteptăm pe blog pentru mai multe sfaturi și idei de outfit!